استانداری: مسافران شنبه و یکشنبه به گیلان سفر نکنند ماجرای ناپدید شدن مجسمه‌های حوض پارک دانشجو هواپیمای پرواز تهران -ایلام به مهرآباد برگشت هواشناسی: دمای تهران زیر صفر می‌رود قوه قضائیه: تغییری در وضعیت بابک زنجانی رخ نداده/ فرصت «اقدامات جبرانی» به او داده شده رییس شورای عالی استان‌ها: سکونت در حاشیه کلانشهر‌ها رو به افزایش است اژه‌ای: در مواردی که ضروری نیست برای متهم قرار بازداشت صادر نکنید + فیلم اطلاعیه مهم سازمان نظام وظیفه تهران در سال ۱۴۰۲ چهارمین کلانشهر آلوده کشور شد ورود سامانه بارشی به برخی مناطق / این استان‌ها فردا منتظر بارش باشند جزئیات واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته انسداد ورودی بلوار عدل و خیابان سردار جنگل از بزرگراه شهید همت به مدت ۲ هفته پیوند کلیه از خوک وارد مرحله کارآزمایی بالینی شد پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به دغدغه داوطلبان درباره تاثیر قطعی معدل در کنکور ثبت نام کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ وزارت بهداشت تمدید شد

جزییات و شرایط همسان سازی عیدی بازنشستگان اعلام شد

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی همسان سازی عیدی بازنشستگان را قابل طرح و اجرا دانست و گفت: برای عملیاتی کردن این طرح لازم است بودجه‌ای کنار گذاشته و منابع آن تامین اعتبار شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  فتح اله بیات اظهار کرد: همسان سازی عیدی بازنشستگان نظیر موضوع همسان سازی حقوق است که مدتهاست به دنبال تحقق آن هستیم ولی تنها مانعی که با آن مواجهیم، تامین مالی است و وقتی پیشروی می‌کنیم به مشکل منابع مالی می‌رسیم.



وی همسان سازی عیدی کارگران بازنشسته را موجه دانست وتاکید کرد: منابع طرح باید پیش‌بینی شود تا تامین اجتماعی دچار مشکل و ضرر و زیان نشود.



به اعتقاد این مقام مسئول کارگری با وضعیت فعلی سازمان تامین اجتماعی و ورودی و خروجی آن که همخوانی ندارند، طبیعی است که کمبود منابع به وجود آید و اگر قرار به عملی کردن چنین طرحی باشد ابتدا باید منابع آن درنظر گرفته شود.



بیات افزود: متاسفانه دولتها هیچکدام به تعهدات و بدهی‌های خود در قبال سازمان تامین اجتماعی عمل نکرده‌اند و تا امروز مطالبات تامین اجتماعی از دولتها از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان فراتر رفته است. وقتی این سهم پرداخت نمی‌شود ناخوداگاه بدعهدی و بدقولی به وجود می آید و سازمان تامین اجتماعی از ورود به این قبیل موضوعات دچار وحشت می شود، لذا تاکید ما این است که حتما باید برای تامین بودجه آن فکر کرد.



رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی در پاسخ به این پرسش که اگر بدهی سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود مشکل تامین منابع طرح همسان سازی عیدی برطرف می‌شود یا خیر؟ گفت: بدهی که دولت به تامین اجتماعی بدهکار است در واقع بابت تعهداتی است که معوق شده در حالی که این طرح نیاز به منابع جدیدی دارد. متاسفانه عمل نکردن به تعهدات بیمه‌ای موجب شده بدهی‌ها انباشته شود و سازمان را دچار مشکل کند لذا دولت باید در این زمینه پیشقدم شود تا به سازمان فشار نیاید و ورشسکته نشود.


به گفته وی، مشمولان قانون کار اعم از کارگران شاغل و بازنشستگان چشم امیدشان به سازمان تامین اجتماعی است چرا که علاوه بر حقوق و دستمزد و درمان، از این سازمان مستمری و حق بازنشستگی دریافت می‌کنند و طبعا اگر مشکلی برای سازمان پیش آید بیش از ۴۰ میلیون نفر جمعیت کشور با بحران مواجه خواهند شد.



به گزارش ایسنا، با توجه به افزایش هزینه‌های معیشت، مسکن و درمان بازنشستگان، ضرورت بهبود وضع زندگی و حمایت از کارگران بازنشسته بیش از پیش احساس می‌شود. طرح همسان‌سازی عیدی و پاداش پایان سال کارگران بازنشسته مشمول قانون کار از مدتی قبل به جریان افتاده و برداشتهای متعددی نسبت به آن وجود دارد.در صورتی که ساز و کار منطقی برای اجرای آن پیش‌بینی شود، عیدی کارگران بازنشسته همچون زمان اشتغال به کار آنها محاسبه و پرداخت خواهد شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار